logo

Руши с концерт във Варна на 8 юли 2017

Събитието е отменено

Детайли за събитието

  • От: юли 8, 2017
  • До: юли 8, 2017
  • Започва в: 09:00 PM
  • Свършва в: 11:00 PM

Адрес

  • Летен театър
  • Морска градина
  • Варна
  • 9000
  • Bulgaria
First Class Show информира всички закупили билети за концерта на Руши Видинлиев на 8 юли в Летен театър – Варна, че отменя събитието поради независещи от артиста обстоятелства. Билетите за концерта ще бъдат върнати в срок от 12.06 до 08.07 на местата от където са закупени.

 

Повече информацията –> ТУК

 

 

На сцената на Летния театър ще се качат и МФортно Диско

 

След три рекордно разпродадени дати през ноември 2016 и март 2017 в София и големия интерес на феновете, това лято РУШИ ще направи концерт и във Варна. Датата е 8 юли /събота/ от 21:00 часа, а концертът в Летния театър е по покана на First Class Show. За последно РУШИ е гостувал в Морската столица преди цели 10 години, а сега за първи ще представи на морската публика шоу с лайв музиканти. Преди това на сцената ще се качат и МФортно Диско.

 

През ноември 2016 една от знаковите фигури на беге попа от началото на века се появи за първи път на сцена след 8-годишна пауза. Шоуто в Терминал 1 разпродаде три дати, като първите две – всяка в рамките на денонощие. Огромното вълнение на публиката преди концерите се оправда, разбира се, напълно. Освен хитове на РУШИ (Ти беше, Онзи, Il Ritmo Del Mio Cuore), чухме на живо и специално подбрани кавъри (Bang Bang!, Get Ur Freak On). И всичко се върна!
Заедно с РУШИ на живо сега свири и звездна банда лайв музиканти: ИВО ЧАЛЪКОВ (APEMEN, Gravity Co.) – китари,  ВАСИЛ ВУТЕВ (Soulization) (D2, Dayo, Kan Wakan) – барабани, ПЕТЪР СЪМНАЛИЕВ (Gravity Co.) – програминг, ЕЛЕНА СИРАКОВА и КАТЯ КРЪСТЕВА – беквокали.
Специално за датата в Летен театър – Варна, преди шоуто на РУШИ на сцената ще видим и култовите герои МФортно Диско. Името помним още от 2005, когато емблематичният фронтмен на Анимационерите ГЕОРГИ ЗГУРОВ – ГУРКО ни зарадва с този свой страничен инди електро-денс проект, който ни донесе парчета като Вдишвам и От нула. До съвсем скоро обаче никой не беше гледал групата на живо. През април 2017 студийният до момента проект оживя и бандата направи своя първи лайв в историята си на сцената на препълнения столичен клуб Строежа. Част от МФортно Диско вече са ИВО ЧАЛЪКОВ (Gravity Co., АPEMEN) – китари, ЕВДЕН ДИМИТРОВ (Dayo, Dragonfly) – бас, РОСЕН ВАТЕВ (Bobo and the Gang, Jeremy?) – барабани. На 8 юли във Варна те ще направят специален 30-минутен сет, който ще включва и голяма част от любимите хитове на Анимационерите.

 

Билетите за концерта на 8 юли в Летен театър – Варна вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg – на цени от 15, 20, 25 и 30 лв. на предварителна продажба, както и на самата дата и на място.
Каси: Дворец на културата и спорта – Варна, Летен театър – Варна, както и в цялата мрежа на EVENTIM във Варна и страната.
Организатор: First Class Show  www.fcshow.bg